Italské kávovary Bialetti

K dosažení kýženého výsledku doporučujeme použít pouze kvalitní druhy kávy určených pro Espresso (jsou hruběji namlety).

Návod k přípravě kávy v kávovarech

Do spodní části kávovaru nalijte vodu až k vyznačené rysce (u některých modelů ryska není, tedy voda by měla dosahovat k ventilu, který je na spodním dílu kávovaru. Sítko naplňte kávou. Kávu není třeba pěchovat – naopak u jeměji mletých směsí je to nežádoucí. Celý kávovar uzavřete horním dílem a pevně utáhněte.

Kávu vařte na mírném ohni. Doba varu je individuální dle velikosti kávovaru a výkonem Vašeho vařiče (v řádu několika minut). Komínkem uprostřed horního dílu stoupá káva. Včas kávovar odstavte, aby se káva nepřipálila.

Údržba kávovarů

Zásadně kávovar nemyjte v myčce!!!

Opravdu chutnou kávu získáte, pokud po použití vnitřní části kávovaru omyjete pouze čistou vodou. Vrchní část můžete mýt běžnými přípravky pro mytí nádobí.

Dobře propláchněte filtry.

Návod na přípravu kávy a údržbu je shodný pro nerezové i hliníkové modely.

Italské kávovary Bialetti

Italské kávovary Bialetti – různé objemy, hliník, nerez

Velikost: 3 šálky

Nejpoužívanější domácí kavárna v italských domácnostech. Italské kávovary Bialetti Vám během pár minut vám připraví pravé italské espresso picolo.

Snadná příprava i údržba

Možnost dodání také ve velikosti 1 šálek , 6 šálků, 12 šálků

Zboží: sýry – Grana Padano – Parmigiano Reggianošunky – Proscuitto – Proscuitto crudo – Proscuitto di Parma – Salame NOSTRANO – Coppa Piacentina – MOZZARELLA – olivový olej – Bardo – BERTOLLI – Carapelli – Carapelli-Delizia – SALVADORI – těstoviny – Spaghetti – Conchilie Rigate – Farfalle – Pipette Rigate – Seganini Rigati – Fusilli – Tortilioni – Pasta Antonio Amato – Bardo – káva – Lavazza – Pellini – Segafredo – Columbus